Ostoskorisi

Laatumme

Lävistyskorut, peruskorut ja tatuointi- & lävistystarvikkeet

LAADUKKAIMPIA LÄVISTYSKORUJA

Laadulla on merkitystä! Valmistamiemme lävistyskorujen kohdalla tärkein ominaisuus on laatu. Erityisen tärkeää se on ensikorujen kohdalla. Lävistyskoru on suorassa kohtaktissa haavaan, joten vaikka kyseessä olisikin vain yksinkertainen lävistys, tulee korun materiaalin olla vaaratonta ja työn moitteetonta.

KORUKIVIEN ISTUTUS

Kimaltelevien kivien kohdalla täytyy itse kristallin laadun lisäksi kiinnittää erityistä huomiota myös siihen, kuinka kivi koruun istutetaan - tällä on suuri vaikutus korun ulkonäköön ja kestävyyteen.
 
Mikäli kivi ei istu korussa täydellisesti, kerääntyy siihen nopeasti likaa. Samoin veden jääminen kiven kiinnityksiin suihkun aikana voi johtaa pitemmällä aikavälillä tahroihin ja värimuutoksiin, mitkä vähentävät korun näyttävyyttä.

Pinta

Patentoidun kiillotusprosessimme lopputulos: Kiillotettu titaani loistaa hopeanhohtoisena, mikä ei ole ainoastaan todella kaunista, vaan myös turvallista. Mitä tasaisempi lävistysosan pinta on, sitä vähemmän se aiheuttaa hankausta, joten korun aiheuttamat ongelmat lävistyksen paranemisaikana on minimoitu. Mikrobit eivät pääse pesiytymään ja lävistys paranee mahdollisimman nopeasti.

Kierre

Vaikkei sitä ole paljain silmin helppo huomata, on ero lähempää tarkasteltuna merkittävä: kierteen laatu on äärimmäisen tärkeä osa lävistyskorun kokonaislaatua. Koska kierre (ulkokierteisessä lävistyskorussa) työnnetään suoraan lävistysrei'än läpi, voivat terävät reunat aiheuttaa pieniä, hädin tuskin näkyviä vaurioita, jotka voivat kuitenkin tulehtua tai muuten hidastaa paranemista. Tämän vuoksi kannattaa suosia pyöristettyjä kierteitä.

KÄYRYYS

Kaikki lävistyskorut eivät ole samanlaisia. Lähes kaikki banana-lävistyksiä käyttävät korut ovat pintalävistyksiä, jotka voivat "kasvaa ulos". Ratkaisevaa on se, kuinka häiritsevänä kehomme pitää korua. Korujamme taivutetaan vain niin paljon kuin on tarve. Koska lävistystä ei tehdä "koukkaamalla", on selvää, että jyrkästi taivutettu banana-koru rasittaa lävistysreikää ja voi saada korun kasvamaan ulos.

TUOTANTO

Titaanikoruissamme on “Made in Germany” -merkintä, sillä korut on valmistettu alusta loppuun Saksassa (eikä siis ainoastaan kasattu, vaan todellakin valmistettu). Myös materiaalit on hankittu Saksasta ja niillä on materiaali- ja testaussertifikaatit. Tämä voi tulla usein hieman kalliimmaksi, kuin jos jahtaisimme parhaita hintoja maailmanmarkkinoilta, mutta myös raaka-aineiden toimittajien joukossa on “hämäriä yrityksiä”, jotka ovat vain pikavoittojen perässä. Koska valmistamme paljon koruja erityisesti ensikoruiksi, on raakamateriaalin koostumus ja laatu ensiarvoisen tärkeää. Tämän vuoksi olemme työskennelleet jo vuosia luotettavien ja tuttujen kumppaneiden kanssa, voidaksemme välttää huonolaatuisista materiaaleista koituvat riskit. Pelkät laadukkaat materiaalit eivät tietenkään riitä, vaan erityistä huomiota täytyy kiinnittää myös itse korujen valmistukseen – joka on tämän vuoksi sertifioitu Saksan teollisuusstandardeilla ISO 9001 :2008 ja EN ISO 13485:2003 + AC:2007 ja jota valvotaan ja tarkastetaan jatkuvasti. Yhteenvetona voidaan siis sanoa, että meille laatu ja kokemus ovat suurempia hyveitä kuin hankintojen ja tuotannon optimointi voittojen maksimoimiseksi. Haluamme “Made in Germany” -merkinnän tarkoittavan tyytyväisiä asiakkaita ja mahdollisimman turvallisia tuotteita.
Varsinkin haastavien materiaalien kohdalla (kuten titaani) on eteläisen Saksan tuotantolaitoksemme tietämys ja kokemus lääketieteellisen teknologian tuotannosta meille erittäin arvokasta. Näiden teknisten syiden lisäksi myös vahva sitoutumisemme Saksan markkinoille on meille luonnollisesti tärkeä asia. Koska ulkomaankauppa on iso osa bisnestämme, investoimme Saksaan ja nostamme tietoisesti esiin Saksaa kotipaikkanamme.