Ostoskorisi

We Are Wildcat

Lävistyskorut, peruskorut ja tatuointi- & lävistystarvikkeet

ALOITETAAN IHAN ALUSTA

On tapahtunut todella paljon sitten vuoden 1989, kun John Donoghue perusti Wildcatin Englannissa - olemme tehneet mahtavia innovaatioita lävistyskorujen ja tatuointitarvikkeiden osalta, avanneet Wildcat-liikkeitä ympäri Saksaa ja perustaneet maailmanlaajuisen jakeluverkoston luotettavien kumppaneidemme kanssa.
 
Lävistyksistä ja tatuoinneista on tullut osa valtavirtaa, joten kaukana ovat ajat, jolloin ne olivat vain punkkareiden ja merimiesten tapa ilmaista itseään.
Tutustu tuotemerkkeihimme

I AM WILDCAT

Lävistyskorut ovat meille intohimo! Wildcat tarkoittaa laadukkaimpia lävistyskoruja ja lupausta tehdä maailmasta värikkäämpi paikka. Pyrkimyksemme täydellisyyteen kaikilla osa-alueilla sekä villi intohimomme lävistyksiin, tatuointeihin ja laatuun tekevät meistä sen mitä olemme: WE ARE WILDCAT.

LUE LAADUSTAMME

KUTSUMUKSEMME

Haluamme tehdä maailmasta hieman värikkäämmän.

Mitenkö saamme sen aikaan? Auttamalla asiakkaitamme tuntemaan todellisen minänsä ja ilmaisemaan itseään rohkeasti. Erilaiset tavat koristella kehoa ovat olleet aina toimivia keinoja sen toteuttamiseen, joten on korkea aika tuoda lävistykset ja tatuoinnit yhteiskuntamme parrasvaloihin.

ARVOMME

Villi. Aito. Kokenut.
Nämä kolme sanaa kiteyttävät arvomme. Näet villin puolemme kaikkialla ja kaikessa tekemisessämme, on kyse sitten verkkokaupastamme, tuotevalikoimastamme, myymälöistämme tai työntekijöistämme. Haluamme kuitenkin samaan aikaan painottaa myös aitouden ja laadun tärkeyttä. Laadun suhteen emme tee kompromisseja, on kyse sitten tuotteistamme tai palveluistamme.

We are Wildcat

Kauniilla Münsterlandin alueella Saksassa sijaitsevassa pääkonttorissamme työskentelee tällä hetkellä n. 80 täysi- ja osa-aikaista henkilöä. Kun määrään lisätään muut henkilöt, jotka työskentelevät pääasiassa myymälöissä, työllistämme Saksassa yli 100 henkeä, joista osa on erilaisia oppisopimuspaikkoja. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota uusille sukupolville jännittävän paikan aloittaa työuransa ja oppia tietoja ja taitoja monipuolisen ja kattavan koulutusohjelman kautta.

TULE TAPAAMAAN MEITÄ

Toivotamme sekä vanhat että uudet asiakkaat tervetulleiksi Wildcat-myymälöihimme, jotka sijaitsevat Hampurissa, Gronaussa, Essenissä, Kölnissä, Mönchengladbachissa ja Düsseldorfissa. Tarjoamme aina ammattimaista palvelua niin uuden lävistyksen ottamisessa, lävistyskorun hankinnassa kuin uuden tatuoinnin suunnittelussa.