Ostoskorisi

Tuotemerkkimme

Lävistyskorut, peruskorut ja tatuointi- & lävistystarvikkeet

MENNEISYYS, NYKYISYYS & TULEVAISUUS

Vuonna 1989 John Donoghuen ja Wildcat Englandin myötä alkunsa saanut unelma jatkaa kehittymistään joka päivä. Paljon on tapahtunut sitten vuoden 1989 – tutustu tarinaamme alusta nykypäivään.
 
Vuosien varrella pieni start-up-yrityksemme on kasvanut ja vakiinnuttanut asemansa rakastettuna lävistyskorubrändinä, joka ei ole missään vaiheessa lakannut etsimästä uusia trendejä ja innovaatioita tehdäkseen lävistyksistä ja koko lävistysalasta entistä hienompia. Emme voi sanoin kuvailla miten upealta tuntuu nähdä visioistamme ja unelmistamme tulevan totta. Wildcat on meille kaikille todellinen kutsumus ja voit olla varma, ettemme ole lopettamassa vielä pitkään, pitkään aikaan!

BRÄNDIKOKOELMAMME

Olemme koonneet Wildcat-nimen alle lukuisia brändejä, jotka kattavat niin lävistyskorut, lävistysten ja tatuointien hoitotuotteet, tatuointivälineet kuin myös koko tähän elämäntyyliin liittyvät tuotteet. Kaikki omat brändimme panostavat huippulaatuun ja pyrkivät aina täyttämään (tai jopa ylittämään) asiakkaidemme vaatimukset – ovat kyseessä sitten yksityisasiakkaat (B2C) tai ammattilaiset/yritysasiakkaat (B2B).

Titan Highline®

Titan Highline® kuuluu Wildcat-lävistyskorujen premium-tuotteisiin. Huippuluokan tuotantovälineet, sertifioidut tuotanto- ja laatuprosessit ja Etelä-Saksassa sijaitsevan tuotantomme tekniset innovaatiot takaavat todella laadukkaan lopputuloksen. Perinteisen hopeanvärisen titaanin lisäksi Highline-tuotteitamme on saatavana myös mustana (Titan Blackline), kullanvärisenä (Titan Zirconline) ja roosana (Titan Roseline). Titan Blackline -tuotteidemme erikoisuutena on, että koruja ei pinnoiteta, vaan väri saadaan aikaan anodisoimalla korut kemiallisella elektrolyysillä.

TUTUSTU TITAN HIGHLINE -TUOTTEISIIN

BYCG - Best You Can Get

Toinen premium-tuotteisiin kuuluva brändimme on BYCG. Tämän tuotemerkin tuotteille antavat ominaispiirteet korkeinta laatua oleva ammattitaito sekä uniikilla tavalla säteilevät kristallit. Korujen Push-Fit-ominaisuudet ja sisäkierteiset tuotevaihtoehdot vakuuttavat upealla työn laadulla. BYCG-sarjan tuotteet ovat tarjolla vain jälleenmyyjille – voit siis tilata niitä valitsemaltasi korukauppiaalta. Jos sinulla on kysyttävää BYCG-brändimme B2B-toimituksista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mysterium®

Synkkä, maaginen ja salaperäinen: Mysterium®. Mysterium®-brändin tuotteiden kohdalla ei ole kyse niinkään tietystä materiaalista, vaan enemmänkin koruista, jotka vaikuttavat olevan kuin toisesta maailmasta. Korusuunnittelijamme varta vasten suunnittelemat tuotteet kuvastavat elämän ihmeellisyyttä ja lisäävät eksoottisilla ja okkulttisilla elementeillä tyyliisi ripauksen magiaa.

TUTUSTU MYSTERIUM-TUOTTEISIIN

Kinky Rocker®

Ole villi, ole erilainen, ole kinky! Brändi on saanut inspiraationsa Berliinin elämäntyylistä ja rokkistarojen hullusta elämästä. Berliini - kaupunki täynnä luovuutta, muotia, mediaa ja positiivista energiaa - täydellinen sekoitus erilaisia kulttuureja ja uniikkeja yksilöitä. Kinky Rocker on saanut vaikutteita myös rokkitähtien kiehtovasta elämästa ja tinkimättömästä asenteesta - joten nämä tuotteet eivät ole valtavirran mukana kulkeville ja matkijoille! Kinky Rocker on menestyjille, esiintyjille, johtajille ja voittajille – näyttelijöille, rock- ja supertähdille ja kaikille, jotka haluavat sellaisiksi!

TUTUSTU KINKY ROCKER -TUOTTEISIIN

The Signature®

Artisteilta artisteille - The Signature®. Vuonna 2014 lanseerattu The Signature® -tatuointivälinebrändi vakuuttaa tatuointiartistit ympäri maailman patruunoidensa, tatuointineulojensa sekä muiden tatuointistudioiden joka päivä tarvitsemien tuotteiden fantastisella laadulla. Tatuointi on taiteilijan allekirjoitus - tästä tulee myös The Signature® -brändin tuotantovalikoiman motiivi ja nimi. Tatuoinnissa on kyse paljon isommasta asiasta, kuin vain pelkästä kuvasta paperilla - tatuointitaiteilijat ikuistavat rauhallisuudella ja suurella luovuudella osan tatuoitavan henkilön elämäntarinasta tai jättävät samalla kuvan muodossa koko loppuelämäksi myös oman jälkensä. Työkaluksi, jolla tämä ihon alle ikuisesti jäävä muisto toteutetaan, kelpaa vain paras.

TUTUSTU THE SIGNATURE -TUOTTEISIIN

ILUZ

ILUZ Premium Tattoo Care on ihoasiantuntijoiden intensiivisen tutkimustyön ja tatuointiartistien vaatimusten uniikki tulos. ILUZ Premium Tattoo Care on kehitetty erityisesti herkälle iholle, joka vaatii huomiota ja hoitoa, ja se suojelee niin tuoretta kuin jo parantunuttakin tatuointia. ILUZin laadukkaat tuotteet tarjoavat tatuoinnille optimaalisen hoidon heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Tuotteiden luonnonmukaiset, vegaaniset ja aktiiviset ainesosat suojaavat haalistumista ja ikääntymistä vastaan. Tatuoitu iho pysyy pehmeänä, kimmoisana ja heleänä.

TUTUSTU ILUZ-TUOTTEISIIN

BE WILD! BE UP TO DATE! TILAA WILDCAT-UUTISKIRJE!

Tilaamalla Wildcat-uutiskirjeen pysyt ajan tasalla alennuskampanjoista, uutuustuotteista ja muista ajankohtaisista teemoista. Uudet uutiskirjeen tilaajat saavat 10% alennuskoodin seuraavaa tilaustaan varten (muista vahvistaa uutiskirjeen tilaaminen sähköpostiisi tulevan viestin kautta)!